Nieuws

De Boterhamshow

Vanaf 20 november is Annick te horen in De Boterhamshow, dat iedere ochtend van maandag t/m vrijdag wordt uitgezonden op NPO Zappelin.

De Boterhamshow is een enerverend educatief ontbijtprogramma voor kinderen vanaf 6 jaar én hun ouders. In deze poppenshow ontvangt presentator Opper de Pop tafelgasten, muzikanten en sidekicks als Nico de Neushoorn en Peter Allesweter. Achter de schermen probeert opnameleider Berny de chaotische boel bij elkaar te houden.

De show is bedacht en ontwikkeld door Ajé Boschhuizen en de scenario’s zijn van de hand van een team van schrijvers, onder wie Niels van der Laan, Pieter Derks, Merijn Scholten, Thomas Gast en Ronald Snijders. De decors zijn ontworpen door David Grifhorst. Hij is tevens verantwoordelijk voor het regieconcept waarin de zogenaamde scannercrane, uniek voor een poppenshow, het uitgangspunt is. De poppen worden gespeeld door een groep jonge poppenspelers en van stemmen voorzien door o.a. Georgina Verbaan, Roué Verveer, Tygo Gernandt, Joep Onderdelinden, Martine Sandifort én Annick.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply