Nieuws

Genoeg nu over jou!

Genoeg nu over jou! is een heerlijke, bitterzoete komedie met een rauw randje, waarmee actrice Ingeborg Elzevier (82) haar zestigjarig toneeljubileum viert. En natuurlijk doet ze dat in goed gezelschap. Annick Boer schitterde afgelopen seizoen met haar komisch talent in de thrillerkomedie Aquarium, en ook de immer innemende en indrukwekkende Peter Tuinman staat op het podium. De voorstelling werd speciaal voor het drietal geschreven door Magne van den Berg, een van de grootste toneelschrijftalenten van het moment.

Als de dochter des huizes haar man verliest, is het de vraag wie daar het meeste onder lijdt: de dochter of haar moeder. De dochter is in staat het leven weer op te pakken, de moeder blijft hangen in diepe rouw. Hoe hecht was die band tussen de schoonzoon en schoonmoedert? En hoe staat de (schoon)vader in dit verhaal?

Regie

Hanneke Braam (Twee Vrouwen, Roem)

Credits

Tekst: Magne van den Berg (‘Ik speel geen Medea’ Taalunie Toneelschrijfprijs, ‘De lange nasleep van een korte mededeling ‘ H.G van der Viesprijs in 2008, ‘Met mijn vader in bed’ genomineerd voor Taalunie Toneelschrijfprijs) Met: Ingeborg Elzevier, Annick Boer en Peter Tuinman.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply